Ценење

Одбери го твојот план.

Објави ги своите страсти на свој начин. Дали би сакале да ги споделите вашите знаења, искуства или најновите новости.

За поединци

50% Попуст

Lite

$9.99

Месечно.

Неограничени снимки

300 AI кредити / месец

Креирај папки и организирај датотеки

Креирај работни простории и соработувај

Ресетирање на користењата секој месец

НАЈДОБРА ВРЕДНОСТ

Премија

$24.99

Месечно.

Неограничени снимки

2400 AI кредити / месец

Креирај папки и организирај датотеки

Креирај работни простории и соработувај

Ресетирање на користењата секој месец

Lite

$4.99

Месечно.

Неограничени снимки

300 AI кредити / месец

Креирај папки и организирај датотеки

Креирај работни простории и соработувај

Ресетирање на користењата секој месец

Се наплаќа еднаш годишно

Надградба или намалување на другите годишни планови во секое време

Годишен наплатен износ: 59,95 американски долари

НАЈДОБРА ВРЕДНОСТ

Премија

$12.49

Месечно.

Неограничени снимки

2400 AI кредити / месец

Креирај папки и организирај датотеки

Креирај работни простории и соработувај

Ресетирање на користењата секој месец

Се наплаќа еднаш годишно

Надградба или намалување на другите годишни планови во секое време

Годишен наплатен износ: 149,95 американски долари

За мали тимови.

small team workers

30 долари месечно (50% попуст на годишни плаќања)

3000 AI кредити / месец / член

Централизиран билинг

Користење или седиште базирани ценовни

За претпријатијата

enterprise workers

Царински интеграции

API пристап

Домен по обичај

Користење или седиште базирани ценовни

Целосна листа на карактеристики

Снимајте ги сите главни Прелистувачи вклучувајќи Google Chrome, Safari, Firefox

Запис и архива во живо

Транскрипција на снимени видеа

Превод на 100+ јазици

Пребарување и репродукциски снимки со транскрипции

Сподели снимки со било кој

Добиј резиме за снимање и увид.

Соработувај со твојот тим.

Извоз како TXT, SRT, Збор или обичен текст

Наскоро достапен во мобилни платформи

Добијте повратна врска од приматели

Уредлив текст и говорник Tags

Креирајте папки за да ги организирате вашите датотеки

Репродукција во забавен каданс додека се уредува

Идентификација на повеќе говорници

Опции за фаќање на цел екран и прилагодување на екранот

Што вели клиентот?

img

4.7/5

Доверлив од 100.000+ муштерии од целиот свет.

img

4.5/5

Оценети 4,5/5 врз основа на 50+ прегледи на Capterra

img

4.5/5

Оценети 4,5/5 врз основа на 50+ прегледи на G2

Често поставувани прашања

Recorditor е разновидна платформа за снимање на екрани дизајнирана за леснотија и ефикасност. Тој ги фаќа, продавниците, споделува, транскрибира и сумира вашите активности на екранот, компатибилни со различни прелистувачи.

AI на Recorditor го анализира вашето снимање на екранот и ги извлечува клучните точки, обезбедувајќи кратко резиме кое ви заштедува време.

Да. Безбедноста на податоците е приоритет број еден. Сите снимки се заштитени со напредно енкрипција и безбедно се чуваат.

Едноставно логирајте се во Recorditor и изберете го вашиот екран. Со еден клик, спремен си да снимиш било што на екранот.

Да, Recorditor ви овозможува да пристапите до вашите снимки од било кој уред, осигурувајќи секогаш да ја имате вашата содржина на врвот на прстите.

Да, откако вашите состаноци ќе се снимаат и складираат на Recorditor, можете да пристапите до нив од било кој уред со интернет конекција, осигурувајќи секогаш да ги имате вашите информации за состанокот на врвот на прстите.

Да, постои граница. Сепак, Recorditor нуди различни планови кои ќе одговараат на вашите потреби, од кратки клипови до продолжени снимки. Можете да го надградите вашиот план за да имате подолги снимки.

Најсовремената технологија на Recorditor обезбедува високо ниво на точност. Иако понекогаш може да пропушти специфичен жаргон или нијанси во контексти на ниша.

Recorditor е компатибилен со главните оперативни системи како Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari и Microsoft Edge.

Започнувањето е едноставно. Пријавете се на Recorditor, изберете го екранот и спремни сте!